Keep It Seacret
La Masterz



Entries Tutobies Me

Shout Linkies

Hey, little Reader ! My closer feel better to call me Zed. Actually, I'm Newbie try to make a new friend .First of all, I want to apologize for using the "AKU" in every post, especially adult readers . Just click Follow Me :3

Don't worry I'm Not Monster But I'm Joker , Haha :)

FACEBOOK | TWITTER


Older !





My Ads Page !



Follower !




Credit !

Please view in Chrome.
Using Blogskin
Basecode & design : FarraDiyanahRasid
Others stuff : Mr.GooGle
Edited : Zahyrah rahym

|

#Tutorial - Kemaskan timeline Facebook

ASSALAMMUALAIKUM 


oke hari neh banyak sangat kita dengar dari kawan - kawan yang deorang punya account FACEBOOK dah jadi TIMELINE kan?? sebenarnya TIMELINE tak susah nak jaga memanglah first time guna menjejakkan kaki dalam DUNIA TIMELINE kan?? so jadi jangal sikit , lama lama oke lah tuh.. actually , zed ada cara supaya korang tak peningkan visiter account korang tengok STATUS korang yang kejap KE KIRA kejap KE KANAN kan?? so this who to do...




first dia jadi macam neh korang perlu tengok STATUS pemilik account TIMELINE
dari KIRI -> KANAN kan??



korang SENTUHKAN cursos korang -> HUJUNG KOTAK STATUS  
korang tuh , then klik HIGHLIGHT [star button ]



lastly,
taraaaa !!! , dia akan jadi macam pic kat atas neh
so , korang tak yah lah pening - pening / juling - juling kan mata korang
nak tengok STATUS account yg ada TIMELINE , dya akan SHOW STATUS kebawah 
so , just scroll ke bawah jer kalau nak baca

that all , THANK YOU for READED 
Bye , bye