Keep It Seacret
La Masterz



Entries Tutobies Me

Shout Linkies

Hey, little Reader ! My closer feel better to call me Zed. Actually, I'm Newbie try to make a new friend .First of all, I want to apologize for using the "AKU" in every post, especially adult readers . Just click Follow Me :3

Don't worry I'm Not Monster But I'm Joker , Haha :)

FACEBOOK | TWITTER


Older !





My Ads Page !



Follower !




Credit !

Please view in Chrome.
Using Blogskin
Basecode & design : FarraDiyanahRasid
Others stuff : Mr.GooGle
Edited : Zahyrah rahym

|

Michael Jackson

MICHAEL JACKSON aku sangat menyukai penyanyi ini...asal aku cita pasal dia neh hehe.... MJ sangat-sangat berbakat besar...boleh menari sambil menyanyi in its own way..He inspired many dancers around the worldbtai tak apa yang aku tulis neh
aku tertanya-tanya macam mana MJ boleh create news move dlm tarian dya...hmmm
he one in the million..There will be no substitute...
aku rasa sedih bila tulis pasal diri dia... cerita kehidupan dia penuh dengan kemewahan tetapi dia hanya memerlukan kaseh sayang sahaja....kita yang dapat kaseh sayang dari kedua-dua ibubapa tanak menghargai mereka... Diri MJ penuh dengan rasa rendah diri,tapenah nak bangga dri dia seornag yang kaya raya bagi aku larq tu ja aku nak kata... yang cita lain pasal dia biarq aku sahaja yang tahu.. oke...

you are always in my memory and it will not fade forever ... I hope that "I will miss my late michael jackson"



.