Keep It Seacret
La Masterz



Entries Tutobies Me

Shout Linkies

Hey, little Reader ! My closer feel better to call me Zed. Actually, I'm Newbie try to make a new friend .First of all, I want to apologize for using the "AKU" in every post, especially adult readers . Just click Follow Me :3

Don't worry I'm Not Monster But I'm Joker , Haha :)

FACEBOOK | TWITTER


Older !





My Ads Page !



Follower !




Credit !

Please view in Chrome.
Using Blogskin
Basecode & design : FarraDiyanahRasid
Others stuff : Mr.GooGle
Edited : Zahyrah rahym

|

Kelas Sains 1 / 4 Bestari

okey... untuk pengetahuan korang semua..... aku sekarang dah stay kelas sains 1 a.k.a 4 bestari
nak jadikan cerita.... aku neh dulu tak lar blurr sangat masok tahun 2012 neh ja aku suka akan KEBLURRAN neh....seruis kelas neh tak macam kelas yang 2011 dulu...leh maen-maen... sekarang kena fokus 100% doh!!!
subjek killer tasilap aku ialah [ADDMATH,BIOLOGI,KIMIA &FIZIK] jadi harapan aku tahun neh nak handle semua subjek tu bagi stabil tamau fail!!!! that my hope for 2012...
make it better & eazyer then before!!! btoi tak aku tulis tuh??? =,=.... aku kena pakai pikap laju sikait sebab nak follow pa benda yang cikgu ajar kat depa tuh!!!!.... YEAH!!! =)