Keep It Seacret
La Masterz



Entries Tutobies Me

Shout Linkies

Hey, little Reader ! My closer feel better to call me Zed. Actually, I'm Newbie try to make a new friend .First of all, I want to apologize for using the "AKU" in every post, especially adult readers . Just click Follow Me :3

Don't worry I'm Not Monster But I'm Joker , Haha :)

FACEBOOK | TWITTER


Older !





My Ads Page !



Follower !




Credit !

Please view in Chrome.
Using Blogskin
Basecode & design : FarraDiyanahRasid
Others stuff : Mr.GooGle
Edited : Zahyrah rahym

|

Geng Amoy Jiwang/3 Gemilang

okey aku nak cita pasal geng neh..... btw geng neh dah ada sejak kitorang form 1 lagi.. this geng di create oleh AMIRA NASER sebab dia nak geng neh kekal sampai habis sekolah... kitaorang memag 1 kepala dulu.. tapi malangnya start form 3 ark geng neh dah slow down lorrrqq!!! tapi still ada lagi cuma kitorang nak fokus kat PMR ja sebab tu slow skit...dalam tahun 2011 larq aku tak rapat dengan depa dah...sebab tahun 2010 aku stay kelas lain...T__T kat FB type ja AMOY JIWANG ada...last-2 aku ditinggalkan haha....aku tanak ambek port sangat pasal benda kecik neh... then... start form 4 ramai yang pindah masok teknk larq...sekarng SBP....sorng-sormg keluar tinggal lar bapa ekoq ja dalam geng neh.. nah aku kasi pic amoy jiwang dulu punya...banyak geng kami tasilap 1 kelas kowt termasuk laki-laki sekali.. =)
yang neh masa kitorang pi kuala lumpur tahun lepas lepaz habis PMR 2 hari truz geh KL caya lah!!!
neh geng budak laki punya....
then masa neh dah hari last sekolah kitorang make jamuan kelaz...act aku takda masa neh i'm not present...sorry.. T__T
apa-apa pon aku still remember geng neh sampai aku habis sekolah okey...!!! muahhhh!!!! AMOY JIWANG!!!skit...haha